top of page

Feedέλ Asador

Updated: Jan 25, 2022

Ένα ανέλπιστα κεφάτο βράδυ


Δεν θα κουράσω παραθέτοντας όλους τους λόγους, και ήταν πολλοί, που η διάθεση μας ήταν πεσμένη, για να πούμε το λιγότερο. Ούτε θα επεκταθώ μιλώντας για την μόνιμη δυσπιστία μου, απέναντι σε αδρά προβεβλημένους, και ειδικά τηλεοπτικούς chefs, λόγω προηγούμενης εμπειρίας μου. Ήταν όμως μια βραδιά που τελικά μας γέμισε, μας ευχαρίστησε και μας χαλάρωσε.


Το ζεστό και άνετο περιβάλλον του feedέλ, δεν χρειάζεται ώρα για να σε κάνει να νιώσεις σαν στο σπίτι σου. Το ίδιο και η ανεπιτήδευτη συμπεριφορά του μετρ που σε βάζει στο concept του μαγαζιού χωρίς πολλά πολλά.


Άλλωστε μετά αναλαμβάνουν τα πιάτα! Ξεχώρισα τους γίγαντες, τέλεια παναρισμένους και παντρεμένους άψογα, με ένα ελαφρύ αλλά άψογο ντιπ. (κατά ντιπ) γιαουρτιού!

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στο υπέροχο πιάτο μανιταριών που πραγματικά είναι η επιτομή του umami! Μια γαστριμαργική απόλαυση που δεν χορταίνεις να τρως! Μην σου πω ότι μαλώνανε και για το τελευταίο!

Κλείσαμε με μία άψογη και στο ψήσιμο ταλιάτα που κατάφερνε να ισορροπήσει την πληθωρική ρίγανη και τα υπόλοιπα μυρωδικά. Ενδοιάμεσα φάγαμε σαλάτα, πατάτες και άλλα που ήταν όλα καλά, αλλά όπως και να το κάνουμε κάποια πιλατα πάντα κλέβουν την παράσταση.

Πρέπει, επίσης να αναφέρω ότι στην ολοκληρωμένη απόλαυση του δείπνου, έπαιξε σημαντικό ρόλο και η δυνατότητα που προσφέρει το εστιατόριο να πιεις σε ποτήρι κρασί κάτι πάνω του μετρίου. Είναι ένας τομέας στον οποίο πολλοί υστερούν και είναι κρίμα να μην μπορεί έστω κάποιος μόνος του να παραγγείλει ένα ποτήρι καλό κρασί. Το πλούσιο Άβατον του Γεροβασιλείου κολάκευε κάθε γευστική λεπτομέρεια του γεύματος και αναβάθμισε την εμπειρία.


Comentarios


bottom of page