top of page

Marvis μια οδοντόπαστα από παλιά


Στο αγαπημένο μου "The Split" η πρωταγωνίστρια την έχει στο μπλε στο μπάνιο της και πλένει τα δόντια της με τις ώρες. Πολλοί οδοντίατροι ορκίζονται στο όνομα της. Και για εμένα μια δοκιμή ήταν αρκετή! Δροσερή, συμπυκνωμένη, ευχάριστη, πλούσια, χωρίς την αχρείαστη παραπλάνηση ενός αραιού αφρού. Μία οδοντόβουρτσα με αέρα και υφή από παλιά.

Η συσκευασία της δεν το αρνούμαι, σε αιχμαλωτίζει από την πρώτη στιγμή. Λίγο vintage, με διακριτική πολυτέλεια και αναφορές στις οδοντόκρεμες και κρέμες ξυρίσματος των παππούδων μας και ένα καπάκι που δεν αφήνει στην τύχη καμμία σκέψη για το πως πρέπει μα στέκεται στον πάγκο.

Λένε ότι ξεκίνησε ως οδοντόκρεμα των καπνιστών χάρη στους λευκαντικούς της παράγοντες αλλά η αποκλειστικότητα από μία ομάδα θα ήταν άδικη. Το όνομα της είναι σύντμηση των λέξεων marvel και vis και μας προετοιμάζει για τη θαυματουργή της δύναμη, ή για ένα δυνατό θαύμα. Το θέμα είναι ότι με λίγη μαγεία ακόμη και το πλύσιμο των δοντιών γίνεται μία γοητευτικά δυνατή συνήθεια. Μπορεί να φταίει γι' αυτό και μία μια μικρή δόση ματαιοδοξίας, μία επιθυμία να προσφέρουμε στον εαυτό μας ένα πολυτελές προϊόν που ανταποκρίνεται σε μία βασική και αναγκαία περιποίηση. Άλλωστε δεν μας μαθαίνουν από το δημοτικό να πλένουμε τα δόντια μας; Πειράζει όταν αυτό γίνεται λίγο πιο ευχάριστο;


Η ανάρτηση δεν είναι διαφημιστική



コメント


bottom of page